Workshop mala maken
Op zaterdag 27 juli en zaterdag 7 september 2019 organiseren wij een workshop mala's maken met speciale aandacht voor Tibetaans Boeddhistische mala's, Boeddha's, mantra's en betekenissen. Deze vindt plaats in het Tibetaans Boeddhistisch centrum Sakya Thegchen Ling in Den Haag.

Een mala is een gebedsketting om mantra's op te zeggen en bestaat uit 108 kralen en een Guru kraal. Maak op deze dag je eigen mala met kralen en edelstenen die je mooi vindt. Je mag natuurlijk ook een andere ketting maken, er is keuze uit verschillende materialen, hangers etc.

De prijs is inclusief basismaterialen, drankjes, lunch en goodiebag.
De prijs is exclusief de kralen die je gaat gebruiken voor je mala, deze worden apart afgerekend.

De groep zal uit maximaal 10 deelnemers bestaan, zodat er voor iedereen volledige aandacht is. De meditatie en lunch worden door het centrum verzorgd. Op deze dag zal het programma er als volgt uitzien:

Locatie: Sakya Thegchen Ling, Laan van Meerdervoort 200-A, 2517 BJ te Den Haag
Tijd: 11.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 17,50 per persoon

Aanmelden:Voorwaarden: Je kunt tot vijf dagen van te voren je reservering annuleren, je krijgt dan het volledige bedrag teruggestort. Annuleer je tot twee dagen van te voren, dan krijg je 50% van het bedrag teruggestort. Dit klinkt een beetje streng, maar het is wel zo leuk als de groep uit 10 personen bestaat en wij de voorbereidingen en inkopen voor de lunch niet voor niets zouden doen. Mocht er om wat voor reden dan ook van onze kant het evenement niet door kunnen gaan, dan krijg je het volledige bedrag teruggestort.
https://www.thingsthatmakeyoufeelgood.nl/nl/workshop-mala-27-juli-2019-special.html
https://www.thingsthatmakeyoufeelgood.nl/nl/workshop-mala-7-september-2019-special.html
 Stichting Sakya Thegchen Ling
Home
Boeddhisme
Sakya Thegchen Ling
Leraren
Activiteiten
Links
Agenda
ANBI
Boekenlijst
Jaarverslag
Adres en route
Schoolpagina
Sponsorprojecten
Foto's
AVG wetgeving
Ethische Gedragscode