Lering door: KHENPO TASHI SANGPO
Datum: VRIJ-ZON / 10 – 12 FEBRUARY
Tijd: vrijdag 20.30 – 22.00, zaterdag & zondag 10.00 – 12.00 & 15.00-17.00
Plaats: Sakya Thegchen Ling, Den Haag, NO STREAMING
Taal: EN
Beschikbare vertalingen: NL
 
Van vrijdag 10 februari tot en met zondag 12 februari geeft Khenpo Tashi Sangpo leringen over Guru Rinpoche (Padmasambhava; letterlijk geboren uit de lotus). Zondagochtend geeft hij de initiatie hiervan. In de achtste eeuw bracht Padmasambhava het boeddhisme naar Tibet. Hij wordt gezien als de grondlegger van het tantrisch boeddhisme in Tibet. Binnen de Nyingma traditie wordt hij beschouwd als de tweede Boeddha. Op zaterdagmiddag en zondagmiddag volgt de uitleg van het gebed van Sampa Nyunrdrupma.

Op zaterdag 11 februari zal Khenpo Tashi in de ochtend op speciaal verzoek de Vajrasattva zegening geven voor diegenen die de Vajrasattva meditatie willen beoefenen als onderdeel van de Ngondro. Iedereen kan hier aan meedoen.

De leringen vinden plaats op vrijdagavond van 20.00-21.30 uur, op zaterdag en zondag van 10.00-12.00 uur en van 15.00-17.00 uur. Op zondag geeft Khenpo Tashi de initiatie (10.00-12.00 uur). Om de initiatie te kunnen ontvangen is het de bedoeling dat je alle leringen van dit weekend hebt gevolgd.

Wij vragen je om steeds een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. De leringen worden in het Engels gegeven en naar het Nederlands vertaald.

De bijdrage is € 15,- (per dagdeel) of € 75,- (per weekend), voor minima € 7,- (per dagdeel) of € 35,- (per weekend). Wanneer je meerdere dagdelen bijwoont, vragen wij je om het totale bedrag in een keer te voldoen. Graag betalen via pin in het centrum. Je kunt het bedrag ook vooraf overmaken op bankrekeningnummer NL83 TRIO 0197 7958 03 ten name van Sakya Thegchen Ling Den Haag onder vermelding van “weekend Khenpo Tashi”.

Zaterdag en zondag, tussen de middag ben je van harte welkom om de lunch in het centrum te gebruiken. Khenpo Tashi is bij de lunches aanwezig.

Je kunt je inschrijven via de onderstaande link:
Khenpo Tashi geeft de leringen en initiatie van Guru Rinpoche
Link naar inschrijfformulier
 Stichting Sakya Thegchen Ling
Home
Boeddhisme
Sakya Thegchen Ling
Leraren
Activiteiten
Links
Agenda
ANBI
Boekenlijst
Jaarverslag
Adres en route
Schoolpagina
Sponsorprojecten
Foto's
AVG wetgeving
Ethische Gedragscode
Informatieve folder
Cursusaanbod
Bankgegevens
Interne vertrouwenspersoon