Lering door: KHENPO TASHI SANGPO
Datum: VRIJ-ZON / 26 – 28 MEI
Tijd: vrijdag 20.00 – 21.30, zaterdag & zondag 10.00 – 12.00 & 14.30-16.30
Plaats: Sakya Thegchen Ling, Den Haag, Streaming via Jitsi.
Taal: EN
Beschikbare vertalingen: NL
 
Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei geeft Khenpo Tashi Sangpo leringen over "De helder schijnende zon" Een stapsgewijze handleiding voor meditatie op de Bodhicaryavatara, door Patrul Rinpoche, deel 2 Lojong, of geestestraining, is een kernbeoefening in alle lijnen van de Tibetaanse traditie. Deze kunnen wellicht het beste worden gekarakteriseerd als een methode om onze geest te transformeren door ons af te keren van egocentrisme en in plaats daarvan de mentale gewoonten te ontwikkelen die bodhicitta voortbrengen, de ontwaakte geest die het welzijn van anderen boven alles stelt.
De beoefening van Lojong wordt daarom gepresenteerd als een methode om onze houding te veranderen, weg van onze problemen, angsten, hoop en angsten naar een uitgebreid gevoel van vreugde en welzijn dat voortkomt uit de essentie van Mahayana - bodhicitta.

De leringen vinden plaats op vrijdagavond van 20.00-21.30 uur, op zaterdag en zondag van 10.00-12.00 uur en van 14:30 to 16.30 uur.

Wij vragen je om steeds een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. De leringen worden in het Engels gegeven en naar het Nederlands vertaald.

De bijdrage is € 15,- (per dagdeel) of € 75,- (per weekend), voor minima € 7,- (per dagdeel) of € 35,- (per weekend).
De bijdrage voor het online volgen van de leringen is € 50,- per weekend (€ 10,- per dagdeel) en voor minima € 25,- (€ 5,- per dagdeel). Wanneer je meerdere dagdelen bijwoont, vragen wij je om het totale bedrag in een keer te voldoen. Graag betalen via pin in het centrum. Je kunt het bedrag ook vooraf overmaken op bankrekeningnummer NL83 TRIO 0197 7958 03 ten name van Sakya Thegchen Ling Den Haag onder vermelding van “weekend Khenpo Tashi”.

Zaterdag en zondag, tussen de middag ben je van harte welkom om de lunch in het centrum te gebruiken. Khenpo Tashi is bij de lunches aanwezig.

Het is mogelijk om na afloop bij te dragen aan een gezamenlijke donatie voor Khenpo Tashi.

Je kunt je inschrijven via de onderstaande link:
Khenpo Tashi geeft de leringen over de training van de geest (Lojong)
Link naar inschrijfformulier
 Stichting Sakya Thegchen Ling
Home
Boeddhisme
Sakya Thegchen Ling
Leraren
Activiteiten
Links
Agenda
ANBI
Boekenlijst
Jaarverslag
Adres en route
Schoolpagina
Sponsorprojecten
Foto's
AVG wetgeving
Ethische Gedragscode
Informatieve folder
Cursusaanbod
Bankgegevens
Interne vertrouwenspersoon
Bijdrage bezoekers