Een overzicht van diverse (Tibetaans) boeddhistische centra in binnen- en buitenland, als ook andere interessante websites die met Tibet en/of het boeddhisme te maken hebben. Klik de plaatjes aan om bij de betreffende website te komen.
Indien een link niet meer werkt, geef dit dan a.u.b. door aan de webmaster. Ook horen wij het graag indien u relevante sites weet die het waard zijn om naar te verwijzen! Reageren kan via:
Links naar andere websites
EUROPEES SAKYA CENTRUM
Deze website van het Sakya centrum in Kuttolsheim bevat het programma van de leringen, die khenpo Tashi Amipa daar maandelijks geeft. Tevens staan ook de andere activiteiten van het centrum hier vermeld.
HIS HOLINESS THE DALAI LAMA
Een website gewijd aan H.H. De Dalai Lama
HIS HOLINESS SAKYA TRIZIN
Een website gewijd aan H.H. Sakya Trizin
sakyanaupl2023meieux1b011027.jpg
SAKYA DOLMA PHODRANG
De officiele facebook pagina voor de dharma activiteiten van H.H. de 41e Sakya Trizin
SAKYA NUNNERY RINCHEN CHOLING, DEHRADUN INDIAMet behulp van dit project wordt geld verzameld voor de bouw van een tempel voor het Sakya nonnenklooster in Dheradun. Dit klooster is het enige Sakya nonnenklooster buiten Tibet en biedt plaats aan 165 nonnen. .
INTERNATIONALE BOEDDHISTISCHE ACADEMIE
Website voor mensen, die geinteresseerd zijn in boeddhistische studies
FACEBOOK SAKYA GHA DHE HOSPITAL
De facebook pagina van het Sakya Ga-Dhe Hospitaal. Het Sakya Ga-Dhe Hospitaal werd gevestigd in het jaar 2000 als een sociale onderneming van het Sakya Centre, een klooster en geregistreerde gemeenschap. Een van de voornaamste doelstellingen (als genoemd in het memorandum van de Vereniging van de Sakya Centrum) is de wens om betaalbare gezondheidszorg te bieden aan de lokale gemeenschap.


SAKYA HERITAGE
De Sakya Heritage Society werd opgericht door H.H. Dagchen Jigdal Sakya en H.E. Jamyang D. Sakya vanuit de visie het Tibetaans Boeddhisme en de Tibetaanse cultuur te bewaren.
SAKYA THEGCHEN LING OP YOUTUBE
Sakya Thegchen Ling heeft een eigen omgeving op YouTube. Hier kunt u leringen vinden van de Dalai Lama, His Holiness Sakya Trinzin en Khen Rinpoche.
SAKYA THEGCHEN LING OP FACEBOOK
Sakya Thegchen Ling heeft een eigen omgeving op Facebook. Hier kunt u alle informatie vinden over het centrum.
GOMPA
De online Service Site voor de grotere Tibetaanse kloosters en nonnenkloosters van India en Nepal
BUN
De BUN is de vriendschapsvereniging van bijna vijftig boeddhistische organisaties in Nederland, deze aangesloten organisaties zijn grotendeels zogenoemde leken-sangha's. Iedere boeddhistische organisatie in Nederland kan lid worden van de BUN, op voorwaarde dat ze studie en beoefening van de Boeddhadharma in Nederland als doelstelling heeft, al langere tijd actief is met een structureel aanbod van cursussen en bijeenkomsten, en de doelstellingen en activiteiten van de BUN onderschrijft.

sakya.denhaag@hotmail.com

 THE 42ND SAKYA TRIZIN RATNA VAJRA RINPOCHE
De officiele facebook pagina voor de dharma activiteiten van H.H. de 42e Sakya Trizin
Nederlands Boeddhistisch Archief (NBA)
Het Nederlands Boeddhistisch Archief (NBA) onderzoekt hoe de geschiedenis van het boeddhisme in/uit Nederland het beste bewaard en toegankelijk gemaakt kan worden. Het NBA draagt zorg voor het Nederlands boeddhistisch erfgoed
sakyanaupl2023meieux1b011014.jpg sakyanaupl2023meieux1b011013.jpg hh_st_x.png hh_vr_2.png sakyanaupl2023meieux1b011012.jpg sakyanaupl2023meieux1b011011.jpg sakyanaupl2023meieux1b011010.jpg sakyanaupl2023meieux1b011009.jpg sakyanaupl2023meieux1b011008.jpg sakyanaupl2023meieux1b011007.jpg sakyanaupl2023meieux1b011006.jpg sakyanaupl2023meieux1b011005.jpg sakyanaupl2023meieux1b011004.jpg
 Stichting Sakya Thegchen Ling
Home
Boeddhisme
Sakya Thegchen Ling
Leraren
Activiteiten
Links
Agenda
ANBI
Boekenlijst
Jaarverslag
Adres en route
Schoolpagina
Sponsorprojecten
Foto's
AVG wetgeving
Ethische Gedragscode
Informatieve folder
Cursusaanbod
Bankgegevens
Interne vertrouwenspersoon
Bijdrage bezoekers
Bodhi TV
Bodhi is een website over het boeddhisme. Hier vind je aansprekende content voor een gezonde psyche en gezonde planeet.
sakyanaupl2023meieux1b011001.jpg