INSTRUCTIE AANSLUITEN BIJ DIGITALE SESSIE VIA JITSI

Het is verstandig om ruim voorafgaand aan het deelnemen aan een digitale sessie te testen of je pc, laptop of tablet al geschikt is voor zo'n sessie. Je hebt Google Chrome nodig om de sessie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zijn uit privacy overwegingen een aantal aanvullende stappen nodig. Hieronder staat een korte instructie hoe verbinding te maken met Jitsi.

Door het onderstaande linkje aan te klikken word je doorgeleid naar de Jitsi sessie (contact met de server toont jouw beeld).
Let op! Om de sessie goed te beveiligen wordt via een tussenschermpje (zie hieronder het voorbeeld) ook gevraagd een wachtwoord in te geven. Dit wachtwoord staat in de mail die je na het aanmelden voor de sessie ontvangt.
 

Ook kan er via Jitsi gevraagd worden of het in orde is de camera en microfoon te gebruiken (zie onderstaand schermpje).


Door hier voor "Allow" (of Toestaan) te kiezen kun je straks tijdens de sessie beschikken over beeld en geluid via je eigen pc, laptop of device. Als je hier "Block" kiest kun je niet communiceren met de overige deelnemers. Maar kun je wel deelnemen aan de sessie.Je kunt hier je naam invullen (zichtbaar tijdens de online sessie)
Door de knop "Deelnemen aan de vergadering" aan te klikken ga je de digitale sessie binnen.
https://meet.jit.si/TestSessieJitsiSakyaV01
 Stichting Sakya Thegchen Ling
Home
Boeddhisme
Sakya Thegchen Ling
Leraren
Activiteiten
Links
Agenda
ANBI
Boekenlijst
Jaarverslag
Adres en route
Schoolpagina
Sponsorprojecten
Foto's
AVG wetgeving
Ethische Gedragscode
Informatieve folder
Cursusaanbod
Bankgegevens
Interne vertrouwenspersoon
Bijdrage bezoekers